علتهای مشکل خاموش شدن لپتاپ در ویندوز ۱۰
۱- Hybrid Shutdown
Hybrid Shutdown یک قابلیت برای افزایش دادن سرعت در خاموش شدن سیستم میباشد که گاهی اوقات خراب شده و باعث میشود تا Windows خاموش نشود و این مشکل هم معمولا در windows 10 و windows 8.1 و windows 8 پیش میاید که از این ویژگی بهره میبرند.
حل مشکل:
برای حل این مشکل باید Hybrid Shutdown غیر فعال شود که برای این کار دو راه وجود دارد:
۱- از طریق Command Prompt:
- وارد Start شوید برا این کار می توانید کلید های Window+X را فشار دهید یا روی start راست کلیک کنید، سپس روی گزینه (Command Prompt Admin) کلیک کنید و اگر سؤالی از شما پرسید گزینه YES را بزنید.
- بعد از باز شدن پنجره CMD به صورت Admin کافیست تا دستور powercfg–h off را تایپ کنید تا ویژگی Hybrid Shutdown را غیرفعال کند.
یا میتوانید
- روی ای Cortana کلیک کنید سپس cmd را تایپ کنید پس از پدید دار شدن Command Prompt با نگه داشتن کلید های CTR+SHIFT و کلیک بر روی Command Prompt آن را به صورت Admin اجرا کنید.
- سپس دستور bcdedit /set disabledynamictick yes را وارد کنید.
۲- از طریق Control Panel
- با نگه داشتن کلید های Win+R پنجره Run را اجرا کنید سپس control.exe /name Microsoft.PowerOptions را در آن تایپ کنید.
- در پنجره power option روی گزینه change plane settings کلیک کنید سپس در پنجره edit plan settings روی گزینه change advance power option کلیک کنید.
- در پنجره باز شده با نام power option روی گزینه sleep کلیک کرده و سپس روی گزینه allow hybrid sleep کلیک کنید و در آخر روی گزینه setting کلیک کنید و سپس روی گزینه on کلیک کرده و آن را off کنید.
- حال سیستم خود را ریستارت کنید.
۲- درایور کارتهای گرافیک
شیوه خاموش شدن در ویندوز ۱۰ با ویندوز ۷ متفاوت است و ترکیبی از حالت Hibernate و Shut down می باشد. این روش باعث می شود سرعت بوت و لود کامل ویندوز را در هنگام شروع به کار، بالا برود. از آنجایی که در این حالت بعضی از سختافزارها باید به حالت خواب بروند، باید درایور آنها با ویندوز ۱۰ سازگار باشد. معمولا درایور کارتهای گرافیک، یکی از عاملهای پدید آمدن این مشکل است.
راه حل این مشکل:
ابتدا کلیه درایورهای لپتاپ بخصوص کارت گرافیک را بروز کنید. برای این کار میتوانید به وبسایت رسمی لپتاپ خود مراجعه کنید. برای کارتهای گرافیک بهتر است به وبسایت سازنده آنها مراجعه کنید (Intel, AMD, Nvidia). بعد از آپدیت درایورها حتما سیستم خود را restart نمایید.
آموزش جدول ها در css به زبان ساده
کلیک ,روی ,گزینه ,ویندوز ,مشکل ,سپس ,روی گزینه ,کلیک کنید ,کنید سپس ,command prompt ,این مشکل
درباره این سایت